Motorhelm kopen op marktplaats?

Als je een beperkt budget hebt en een motorhelm nodig hebt, lijkt het een goed idee om online te zoeken naar een tweedehands motorhelm. Er staan erg veel tweedehands motorhelmen te koop op vele websites, waaronder marktplaats. Het is ten zeerste af te raden om een tweedehands motorhelm te kopen, helemaal online.

Levensgevaarlijke motorhelm

Als mensen een motorhelm een paar jaar hebben gebruikt en het tijd vinden voor een nieuwe helm, zetten ze hun oude motorhelm soms te koop op een website.

Marktplaats staat vol met gebruikte motorhelmen, in alle kleuren, maten en soorten. In de meeste gevallen worden motorhelmen voor behoorlijk hoge bedragen aangeboden, verkopers houden er immers rekening mee dat de koper van een helm meestal nog wilt afdingen.

Het grote nadeel is dat je bij de online aankoop van een tweedehands motorhelm nooit weet wat ermee is gebeurd.
Als de verkoper de helm 8 jaar heeft gebruikt en zegt dat de helm slechts 2 jaar oud is koop je een motorhelm die eigenlijk op is, na 8 jaar moet een helm namelijk worden vervangen.Afhankelijk van het gebruikte materiaal moeten sommige motorhelmen al na twee jaar worden vervangen. Soms verkopen mensen hun motorhelm omdat ze de helm hebben laten vallen.
Vaak is dat niet eens zichtbaar maar als een motor helm eenmaal een klap heeft opgevangen is de helm bij lange na niet meer in staat op een echte klap goed op te vangen. Koop dus nooit een tweedehands motorhelm, waar misschien maar een ‘klein krasje’ opzit, het is levensgevaarlijk.

Klein budget, toch een helm nodig?

Als je weinig geld hebt of gewoon even krap bij kas zit en een motorhelm nodig hebt, zijn er meerdere oplossingen.
Weet je dat je over enkele weken wel kan betalen? Koop dan een motorhelm en betaal per acceptgiro.
Vele online webshops, die uitstekende motorhelmen verkopen, laten klanten middels een acceptgiro betalen. Bekijk Motorhelmen.nl eens.

>

Ook bol.com accepteert aankopen op afbetaling en heeft een klein aanbod motorhelmen voor zeer lange bedragen.

Goedkope tweedehands motorhelm, is je leven niet meer waard?
Sommige mensen dragen een helm omdat ze geen zin hebben om telkens een boete te krijgen.
En sommige van die mensen dragen 10 jaar lang een budgethelm waar letterlijk de deuken inzitten. Een motorhelm is een zeer ingewikkeld product, dat bestaat uit vele materialen die samen de laatste lijn van verdediging vormt tussen een motorrijder en de dood.
Wie met een motorhelm onderuit gaat met 20 kilometer per uur en op zijn hoofd terechtkomt, kan dat vaak navertellen. Iemand zonder helm meestal niet. Voor een bedrag van 40,- is er al een simpele motorhelmen te koop die mogelijk je leven kan redden.
Koop geen tweedehands rotzooi om geld te besparen en als je het geld kan missen, koop dan een goede helm. Hopelijk hoef je er nooit achter te komen dat het de beste investering van je leven was.